Flow by Pinja on moderni jätevirtojen hallinnan ja raportoinnin ohjelmisto, joka on kehitetty yhdessä kiertotalouden ammattilaisten kanssa palvelemaan kierrätyslaitosten tarpeita.

Flow ei ole pelkkä vaakajärjestelmä, vaan sen ytimessä on tarkan reaaliaikaisen datan kerääminen ja sen monipuolinen hyödyntäminen. Flown pitkälle automatisoidut prosessit vähentävät manuaalisen työn tarvetta, jolloin aikaa säästyy muuhun tekemiseen ja pystyt käyttämään henkilöresurssit tehokkaasti.

  • Selkeät tavat vastaanottaa materiaalia, olipa kyseessä sitten jätekeskus tai miehittämätön pienasema, asiakkaana vakituinen kuljetusliike tai yksityisasiakas.
  • Ajantasainen tieto laitosten toiminnasta ja materiaalivirroista. Tieto on tarkkaa ja reaaliaikaisesti käytettävissä sekä yrityksen sisäiseen että asiakas- ja viranomaisraportointiin.
  • Avoin rajapinta mahdollistaa tiedon siirtämisen kolmannen osapuolen järjestelmien kanssa. Yleisimpiä järjestelmiä ovat ERP, Business Intelligence -työkalut sekä maksu- ja laskutusjärjestelmät.
  • Olemme laitteistoriippumaton toimija ja pystymme integroitumaan nykyisiin laitteisiisi. Fokusoidumme ohjelmistoon, mutta kattavan kumppaniverkkomme kautta pystymme tarjoamaan kierrätyslaitoksen tarvitsemat laitteistot aina vaa’oista järeämpiinkin kulunvalvonnan ratkaisuihin.

Lue lisää Flow by Pinjasta lataamalla esite! Esitteen lataaminen ei sido sinua mihinkään.

optimoitu-jatevirtojen-hallinta

Tutustu myös

Flow by Pinja
Menestystarina: Ekokymppi
Opas: Minimoi YLVA-raportointiin kuluva työmäärä – modernin järjestelmäratkaisun hyödyt raportoinnissa
Opas: 4 vinkkiä kierrätyslaitoksen operatiivisen toiminnan tehostamiseen ja rahavirtojen optimointiin