Miten tehokasta työnsuunnittelua oikeasti tehdään? Entä millaisin mittarein tuloksia voidaan seurata? Tervetuloa webinaariin kuulemaan parhaat oppimme aiheesta.

Kunnossapidon työnsuunnittelua käsittelevän webinaarisarjamme ensimmäisessä osassa keskustelimme kunnossapidon työnsuunnittelun perusteista sekä siitä, millaisia vaikutuksia työnsuunnittelulla voi parhaimmillaan olla kunnossapidon ammattilaisille sekä koko liiketoiminnalle.

Sarjan toisessa osassa jatkamme aiheen käsittelyä syventymällä kunnossapidon työnsuunnittelun vaiheisiin sekä tulosten mittaamiseen. Asiantuntijoiden johdolla puramme työnsuunnittelun osa-alueet pala kerrallaan konkreettisiin työvaiheisiin sekä annamme vinkkejä mistä toimenpiteistä kannattaa lähteä liikkeelle. Pohdimme myös millaisin mittarein työnsuunnittelua on mahdollista mitata ja mistä tietää, koska työssä on onnistuttu.

Webinaari: Kunnossapidon työnsuunnittelun kehittäminen tiistaina 31.5.klo 13

Webinaariin osallistumalla opit esimerkiksi:

  • Kunnossapidon työnsuunnittelun perusprinsiipit sekä sen, mihin niillä vaikutetaan.
  • Konkreettisia toimenpiteitä kunnossapidon työnsuunnittelun aloittamiseen omassa työympäristössä.
  • Työnsuunnittelun yleisimmät mittarit sekä mihin niillä pyritään vaikuttamaan.
  • Lisäksi jaamme parhaita esimerkkejä onnistuneesta työnsuunnittelusta.

Tilaisuuden asiantuntijat:

Tilaisuuden kesto on noin 45 minuuttia ja sen loppuun on varattu aikaa kysymyksille ja vastauksille. Teemme tilaisuudesta myös tallenteen, jonka lähetämme kaikille ilmoittautuneille. Webinaarisarjan ensimmäisen osan voit ladata tästä linkistä.