Tiesitkö, että pandemian aikana yritykset ovat digitalisoineet toimintojaan jopa 25 kertaa nopeammin, kuin aiemmin oli ajateltu mahdolliseksi? Parhaiten muuttuvien tarpeiden edessä pärjäävätkin yritykset, joilla on valmiudet vikkelään digiloikkaan. Digitalisaatio ja uusien teknologioiden hyödyntäminen mahdollistavat uusia tapoja tehdä ja kasvattaa liiketoimintaa. Digitaalisten palveluiden avulla voit palvella asiakkaitasi paremmin, nykyaikaisemmin ja tehokkaammin.

Digitaalisten palveluiden kehittäminen saattaa vaikuttaa aluksi monimutkaiselta. Uusien palveluiden ideoinnin, testaamisen ja kehittämisen ei kuitenkaan tarvitse olla kallista ja aikaa vievää. Miten siis onnistut viemään uuden digitaalisen palvelun visiosta aina toteutukseen asti ja mitä matkalla tulisi ottaa huomioon? 

Kokosimme asiantuntijoidemme voimin kattavan oppaan uuden digitaalisen palvelun kehittämiseen. Oppaassa jaamme vinkkejä parhaista toimintatavoista ja autamme sinua tunnistamaan ne seikat, joihin kannattaa panostaa uuden digipalvelun kehittämisessä. 

Oppaassa vastaamme mm. seuraaviin kysymyksiin:

  • Mistä uuden digitaalisen palvelun kehittämisessä kannattaa lähteä liikkeelle ja mitä tulee huomioida?
  • Mitkä ovat tyypillisimmät sudenkuopat digipalvelun kehittämisessä?
  • Miksi kannattaa hyödyntää palvelumuotoilua?
  • Millaisia vaiheita uuden palvelun suunnitteluun sisältyy?
  • Millainen tiimi ja kumppani uuden palvelun kehittämiseen kannattaa valita?

pamu-opas-kansikuva

Lataa asiantuntijaopas täyttämällä oheinen lomake. Opas on maksuton eikä lataaminen sido sinua mihinkään.