Kuinka APS-järjestelmä täydentää toiminnanohjausjärjestelmää?

Yritysten toiminnanohjausjärjestelmien tavoitteena on pitkään ollut valjastaa yksi järjestelmä palvelemaan liiketoiminnan kaikkia tarpeita.  Ajat ovat kuitenkin muuttuneet, ja yhä useammin tahtotilana on luoda ekosysteemi, jossa erilaisiin käyttötarkoituksiin kehitetyt järjestelmät keskustelevat ja täydentävät sujuvasti toisiaan.

Erikoistuneen APS-järjestelmän päätehtävä on luoda hyvät edellytykset työnteolle. Sen avulla voidaan luoda kattavia työsuunnitelmia ja -ohjeita, eli mitä, miten ja milloin tehdään. Parhaimmillaan järjestelmä mahdollistaa halutun lopputulokset tehokkaasti ja optimoidusti, niin hävikkiä kuin joutokäyntiäkin välttäen.

Tämä opas on tarkoitettu valmistavan teollisuuden parissa toimiville organisaatioille, ja niiden tuotannonjohdosta, tuotannonsuunnittelusta, valmistuksenohjauksesta vastaaville. Oppaassa pohdimme, kuinka tuotannonsuunnittelun erikoisohjelmisto voi täydentää yrityksen toiminnanohjausjärjestelmää ja mihin näiden kahden eri järjestelmän raja kannattaa piirtää.

Oppaassa vastaamme mm. seuraaviin kysymyksiin:

  •  Mitkä ovat yleisimmät haasteet ERP-pohjaisessa tuotannonsuunnittelussa?
  •  Millaisia ovat tyypilliset tavoitteet APS-järjestelmän käyttöönottoa harkittaessa?
  •  MIllaista hyötyä erillinen APS-järjestelmä tuo?
  •  Mihin näiden kahden eri järjestelmän raja kannattaa piirtää?

Kuinka_aps_järjestelmä_täydentää_toiminnanohjausjärjestelmää_covers_fi

Lataa opas täyttämällä oheinen lomake. Opas on maksuton eikä sen lataaminen sido sinua mihinkään.