Katsastusala on kokenut useita suuria muutoksia viime vuosikymmeninä.

Muutoksista huolimatta liiketoiminnan perustekijät pysyvät ennallaan. Päätavoitteena on edelleen työn korkea laatu ja siten liikenneturvallisuuden varmistaminen. Lainsäädännön rooli peruspilarina säilyy, vaikka sen yksityiskohdat muuttuvat aika ajoin. Asiakkaat haluavat edelleen, että katsastaminen onnistuu nopeasti ja kohtuullisin kuluin. Parhaimmillaan työ tuottaa myös positiivisen asiakaskokemuksen, vaikka laadusta ei tingitä ja katsastuspäätös ei olisikaan niin mieleinen.

Katsastusalalla paljon riippuu siis asiakaspalvelusta ja asiakaskokemuksesta. Oikeiden, mieluiten palveluhenkisten ja tehokkaiden työntekijöiden löytämisen lisäksi työntekijöillä on oltava asianmukaiset välineet, joilla varmistetaan palvelun taso ja tehokas työtahti.

2020-luvulla tämä pohdiskelu johtaa usein SaaS-ratkaisuun (Software as a Service) sen helppokäyttöisyyden, luotettavuuden, vaivattomuuden, kustannustehokkuuden ja nykyaikaisten ominaisuuksien vuoksi. Yritykset ovat panneet merkille, että hyödyt näkyvät kaikille osapuolille: katsastajille, toimistovirkailijoille, talousosastolle, johdolle ja ennen kaikkea asiakkaalle.

Oppaassa vastaamme mm. seuraaviin kysymyksiin:

  • Mitä SaaS-pohjaisella ohjelmistoratkaisulla tarkoitetaan katsastustoiminnassa?
  • Miksi ja milloin kannattaa siirtyä SaaS-ratkaisuun?
  • Mitkä ovat tehokkaan SaaS-pohjaisen katsastusjärjestelmän edut ja ominaisuudet?
  • Kuinka laskea kustannukset ja työpanos?

Opas - Miksi ja miten katsastusyrityksen kannattaa siirtyä SaaS-ratkaisuun?

 

Lataa asiantuntijaopas täyttämällä oheinen lomake. Opas on maksuton eikä lataaminen sido sinua mihinkään.