Flow by Pinja - uusi kiertotalouden materiaalivirtojen tehostamisjärjestelmä on nyt julkaistu!

Kiertotalouden kannattavuuden kasvu kaatuu epäselvyyksiin materiaalivirtojen hallinnassa ja turhiin työtunteihin. Siksi kehitimme kiertotalousosaajien kanssa yhdessä yksinkertaisen ja kustannustehokkaan työkalun, joilla materiaalivirrat muutetaan näkyviksi, hallittaviksi ja 100%:sti laskutettaviksi.

Tuloksena syntyi Flow by Pinja, joka kerää, jakelee ja raportoi tiedon juuri sinne minne pitääkin muutamalla klikkauksella. Flow riisuu pois kaiken turhan sälän, kikkailun ja exceleiden klikkailun. Säästät niin hermoja kuin aikaasi mielekkäämpään ja kannattavampaan työntekoon.

Kasvua ja kannattavuutta kiertotalouteen - Flow by Pinja -esittelywebinaari keskiviikkona 23.9.2020 Klo 9.00tule kuuntelemaan parhaat vinkkimme kiertotalousalan yrityksen materiaalivirtojen hallinnan tehostamiseen! 

Webinaarissa puhujana Pinjalla kiertotalousliiketoiminnasta vastaava Annimari Lehtomäki.
Aiheina mm. 

  • 5 tärkeintä asiaa, jotka kannattaa huomioida kiertotalouden toimitusketjun ja materiaalivirtojen hallinnassa ja raportoinnissa
  • Vinkkejä vaaka- ja vastaanottotoimintojen sekä varastojenhallinnan tehostamiseen 
  • Flow by Pinja – järjestelmädemo: kuinka vähennät raportointiin ja seurantaan käytettyä työtä ja muutat materiaalivirrat 100%:sti laskutettaviksi
    flow_by_pinja_kuvitus-01
    Ilmoittaudu webinaariin täyttämällä oheinen lomake. Webinaari on maksuton eikä ilmoittautuminen sido sinua mihinkään.
    Lähetämme kaikille ilmoittautuneille myös tallenteen webinaarista.