Miksi Excel tai ERP ei riitä tuotannonsuunnitteluun -
hyötyä erillisestä APS-järjestelmästä

Yritysten tuotannonsuunnittelujärjestelyt vaihtelevat asiakkuuksien, resurssien, konekannan, raaka-aineiden tai markkinatilanteen mukaan. Pienten yritysten tuotevalikoima voi olla hyvinkin rajattu ja siksi Excel-taulukot varsin looginen ja käyttökelpoinen työkalu toiminnan alkuvaiheessa. Suurissa yrityksissä käytössä on usein toiminnanohjausjärjestelmä, jonka laajuus ja käyttötapa vaihtelee, mutta jolla tähdätään hallinnoimaan kootusti yrityksen prosesseja. Osa ERP-järjestelmistä on laajentunut palvelemaan myös tuotannonsuunnittelun tarpeita – mutta vain osittain. 

Hallittua tuotannonsuunnittelua tukeva järjestelmä varmistaa, että liiketoiminnan potentiaali saadaan käyttöön täysimääräisenä. Järjestelmä kattaa kaikki valmistuksenohjauksessa ja prosessien optimoinnissa vaadittavat ominaisuudet. Se on myös toteutettu helppokäyttöisellä, miellyttävällä ja nykyaikaisella teknologialla.

Järjestämme webinaarin Miksi Excel tai ERP ei riitä tuotannonsuunnitteluun - hyötyä erillisestä APS-järjestelmästä keskiviikkona 3.2. klo 9. 

Webinaarissa opit mm. seuraavista aiheista: 
  • Millaisia haasteita liiketoimintatavoitteet, nopeutuneet tuotantosyklit ja asiakkaiden odotukset asettavat tuotannonsuunnittelulle? 
  • Mitkä ovat Excelin tai ERP-järjestelmän suurimmat haasteet tuotannonsuunnittelun näkökulmasta?
  • Kuinka erillinen APS-järjestelmä tukee tuotannonsuunnittelua?
  • Käymme myös läpi konkreettisia esimerkkejä eri toimialoilta. 

Tilaisuuden asiantuntijat: 

timo_salomaki

Timo Salomäki
Director, New Business & Consulting

Tero Jännes

Tero Jännes
Director, R&D

Tilaisuus on maksuton. Ilmoittaudu mukaan täyttämällä oheinen lomake. Ilmoittautuminen webinaariin ei sido sinua mihinkään.