Tuotannon tehokkuus ja järjestelmällisyys muodostavat keskeisen osan valmistavan teollisuuden yritysten liiketoimintaa. Tuotannon vaiheita tarkastellaan kriittisesti ja toiminnasta etsitään kehityskohteita. 

Tuotannonsuunnittelijat ovat yrityksen toiminnan kannalta usein kriittinen solmukohta ja päätöksillä, joita tuotannonsuunnittelussa tehdään, on merkittävä rooli koko liiketoiminnassa. Silti tuotannonsuunnittelun seuranta, analysointi ja mittaaminen koetaan usein haastavana tehtävänä. Miksi näin on? Entä mihin kaikkeen tuotannonsuunnittelulla voidaan vaikuttaa ja kuinka sen suunnitelmallinen kehittäminen ja seuranta onnistuu?

Tervetuloa mukaan webinaariin kuulemaan parhaat oppimme aiheesta keskiviikkona 3.11. klo 9.

Tilaisuudessa keskustelemme mm. seuraavista teemoista:

  • Miksi tuotannonsuunnittelu jää usein mittaamatta?

  • Kuinka tuotannonsuunnittelun seurannassa ja mittaamisessa voi onnistua?

  • Kuinka tuotannonsuunnittelun mittarit saadaan tukemaan yrityksen päämittareita ja näin tukemaan koko liiketoiminnan tavoitteita?

  • Mitkä ovat kokemuksemme mukaan tyypillisiä ajankäytöllisiä sekä tiedon saatavuuteen ja laatuun liittyviä tuotannonsuunnittelun mittareita?

Kenelle tilaisuus on suunnattu?

Kaikille valmistavan teollisuuden parissa toimiville organisaatioille, ja niiden tuotannonjohdosta, tuotannonsuunnittelusta ja valmistuksenohjauksesta vastaaville. Olemme julkaisseet aiheesta myös Tuotannonsuunnittelun onnistunut mittaaminen ja seuranta -oppaan, jossa käymme läpi eritellymmin muun muassa tuotannonsuunnittelun ajankäyttöön, tiedon saatavuuteen ja ennakoitavuuteen liittyviä tekijöitä.

Tilaisuuden kesto on noin 45 minuuttia. Lähetämme tallenteen kaikille ilmoittautuneille webinaarin jälkeen.

Tilaisuuden asiantuntijat:

juho_arkkola

Juho Arkkola
Head of Sales, Operational Excellence

antti_halonen

Antti Halonen
Senior Solution Architect