Tavoitteena tehokas tuotannonsuunnittelu

Tuotannonsuunnittelun tavoitteena on virtaava tuotanto ilman pullonkauloja ja tarpeettomia pysähdyksiä. Valmistavassa teollisuudessa toimiville yrityksille keskeisen tärkeää on tarjota asiakkailleen tarpeita vastaavia tuotteita oikeaan aikaan, oikeassa paikassa ja kustannustehokkaasti. Tämä on mahdollista vain, jos tuotanto sujuu tehokkaasti ilman tuotannon pysähdyksiä tai materiaalipuutteita.

Asiantuntijamme järjestivät webinaareja, joiden tallenteet katsomalla opit kattavasti tuotannonsuunnittelun mittaamisesta ja kehittämisestä sekä kuulet eri järjestelmien hyödyistä tuotannonsuunnittelun näkökulmasta.

Webinaarisarja koostuu seuraavista osista:

  1. Millaisista elementeistä hyvä tuotannonsuunnittelu koostuu?
  2. Miksi Excel tai ERP ei riitä tuotannonsuunnitteluun? Hyötyä erillisestä APS-järjestelmästä
  3. Kuinka valita oikea tuotannonsuunnittelujärjestelmä? Ja miten hankinta maksaa itsensä takaisin?

Lataa webinaarisarjan osat täyttämällä oheinen lomake. 

Lue webinaareista lisää alta.

webinaaritallenne_millaisista_elementeista_tuotannonsuunnittelu_koostuu

Millaisista elementeistä hyvä tuotannonsuunnittelu koostuu?

Tässä osassa pohdimme mitä on hyvä tuotannonsuunnittelu ja kuinka sen onnistumista voidaan mitata. Opit, kuinka tuotannonsuunnittelussa päästään eroon tulipalojen sammuttelusta ja siirrytään ennakointiin ja ennustamiseen.

webinaaritallenne_miksi_excel_tai_erp_ei_riita_tuotannonsuunnitteluun

Miksi Excel tai ERP ei riitä tuotannonsuunnitteluun?

Asiantuntijamme keskustelevat mitkä ovat Excelin tai ERP-järjestelmän suurimmat haasteet tuotannonsuunnittelun näkökulmasta, ja mitä hyötyjä erillinen APS-järjestelmä tarjoaa. Käymme myös läpi konkreettisia esimerkkejä eri toimialoilta. 

webinaaritallenne-kuinka-valita-oikea-tuotannonsuunnittelujärjestelmä-cover-FI

Kuinka valita oikea tuotannonsuunnittelujärjestelmä?

Webinaarissa kerromme mitä hyötyä APS-järjestelmä tuo eri toimijoille sekä käymme läpi konkreettisia laskelmaesimerkkejä järjestelmän avulla saavutetusta säästöistä. Näät myös demon iPES by Pinja tuotannonsuunnittelu- ja valmistuksenohjausjärjestelmästä.