Pharmia on kotimaamme johtava ja kansainvälisesti toimiva ravintolisien ja lääkinnällisten CE-merkittyjen tuotteiden valmistaja. Uuden kasvustrategian myötä Pharmian tavoitteena on tehdä tulevina vuosina merkittävää kasvua molemmilla markkina-alueilla.

Pharmiassa on toteutettu koko organisaatiota koskeva digiloikka, jonka tavoitteena on ollut tuotannon tehostaminen ja esimerkiksi toimitusaikojen lyhentäminen. Onnistuminen on edellyttänyt panostuksia järjestelmähankintoihin ja muutamia vuosia sitten Pharmialla päädyttiin vaihtamaan toiminnanohjausjärjestelmä sekä ottamaan ERP:n rinnalle käyttöön erillinen tuotannonsuunnittelu- ja valmistuksenohjausjärjestelmä.

Webinaaritallenteella Pharmian tuotantopäällikkö Katja Kammosen kertoo, kuinka yrityksen kasvutavoitteet ovat näkyneet tuotannossa ja millaisia toimenpiteitä niiden saavuttamiseksi on tehty. Katja on toiminut Pharmian tuotantopäällikkönä yli 10 vuotta vastaten tuotannon, kunnossapidon, logistiikan ja tuotannonsuunnittelun toiminnoista.

Tallenteella mm.:

  • Miten yrityksen kasvutavoitteet näkyvät tuotannossa ja millaisia toimenpiteitä niiden saavuttamiseksi on tehty?
  • Millaista ajattelu- ja toimintatapojen muutosta prosessi on vaatinut?
  • Matkan aikana on jouduttu kohtaamaan myös haasteita. Miten niistä on selvitty?
  • Kuinka iPES by Pinja -järjestelmä on otettu vastaan tuotannossa ja kuinka järjestelmän integrointi osaksi päivittäistä toimintaa on onnistunut?

Siirry katsomaan webinaaritallenne täyttämällä oheinen lomake. Tallenne on maksuton eikä lataaminen sido sinua mihinkään.

Kaikki webinaaritallenteemme löytyvät myös tietopankistamme

APS-järjestelmä kasvun ja muutoksen tukena - case Pharmia_tallenne