Teollisuudessa laadunvarmistus, -mittaus ja -testaus aiheuttaa usein harmaita hiuksia. Laatulupauksia on ehkä helppo antaa, mutta niiden lunastaminen ei aina käy leikistä – pohjautuvatko annetut lupaukset reaaliaikaiseen ja oikeaan tietoon?

Laatudataa syntyy useista eri lähteistä ja datassa on kiinni paljon rahanarvoista tietoa tuotannon eri vaiheista. Haasteet laatudatan hyödyntämisessä ja laadunvarmistuksessa liittyvätkin usein tiedon hajanaisuuteen tai puutteisiin tiedon käsittelyssä. Tiedon keskittämiseen sopivan alustan puuttuminen tekee tiedon analysoinnista ja hyödyntämisestä vaikeaa. 

Reaaliaikaisen laatudatan avulla laadusta voidaan kuitenkin luoda merkittävä kilpailuetu – miten tiedon hyödyntäminen siis käytännössä onnistuu?

Tilaisuudessa keskitymme kolmeen käytännön ratkaisuun, joilla laatudatan keräykseen ja hallintaan liittyvät tyypillisimmät kipupisteet voidaan taklata. Jaamme konkreettiset vinkkimme laatudatan tehokkaampaan hyödyntämiseen.

Webinaarissa keskustelemme mm. seuraavista aiheista: 

  • Miten laadusta luodaan laatudatan avulla aidosti kilpailuetu?
  • Tyypillisimmät haasteet laatudatan keräyksessä ja hallinnassa teollisuudessa
  • Kolme työkalua ongelman ratkaisuun: anturit, manuaalitestaus ja automaattitesterit
  • Keskitetyn alustan hyödyntäminen laatudatan hallinnassa

Siirry katsomaan webinaaritallenne täyttämällä oheinen lomake. Tallenne on maksuton eikä lataaminen sido sinua mihinkään.

webinar-laatudatan-kerays-hallinta_cover_fi

Kaikki webinaaritallenteemme löytyvät myös tietopankistamme