Webinaarisarjan ensimmäisessä osassa lähdemme liikkeelle tuotannosta tehtävän tiedonkeruun merkityksestä ja kuinka sitä kannattaa lähteä toteuttamaan. Puhumme erityisesti koneseurannasta ja kuinka sen avulla tuotantokoneilta ja -linjoilta voidaan kerätä tietoa automaattisesti ja näin saavuttaa reaaliaikainen näkymä koko tuotantolaitoksen tilanteeseen.

Tuotannon automaattinen seuranta ja tiedonkeruu ovat tuotannon päivittäisjohtamisen lisäksi yksi Lean-tuotannon konkreettisimmista työkaluista. Koneseurannan avulla päästään kiinni tuotannon nykytilaan, kuten koneiden kapasiteettiin, käyntiaikoihin ja pysähdysten syihin. Nämä tiedot ovat edellytys tuotannon tehokkaalle operatiiviselle johtamiselle ja siksi tärkeä investointi kaikille tuotantoyrityksille – erityisesti niille, joilla on tuotannossaan käytössä paljon koneita.

Webinaaritallenteessa kerromme, mitä tietoa koneseurannan avulla tuotannosta voidaan saada ja mitä hyötyä näistä tiedoista on tuotannon Lean-päivittäisjohtamiselle sekä miten tiedonkeruu tuotannosta kannattaa aloittaa. 

Webinaaritallenteessa kerromme mm. seuraavista aiheista:

  • Miksi tuotannosta kannattaa kerätä tietoa koneseurannalla?
  • Mitä tietoa koneseurannan avulla voidaan kerätä?
  • Miten koneseurannan aloittaminen kannattaa tehdä?

 webinar_towards_lean_part_1_cover_fi

Siirry katsomaan webinaaritallenne täyttämällä oheinen lomake. Tallenne on maksuton eikä lataaminen sido sinua mihinkään.

Perehdy Lean-tuotannon keskeisimpiin kysymyksiin ja vastauksiin Lean-tuotanto -sivuillamme.