Sitä saat, mitä mittaat – kunnossapidon kustannusseuranta & Case Olvi Oyj

Miten kunnossapidon kustannusseurantaa pystytään tehostamaan ja millaisia työkaluja siihen tarvitaan? Entä miten ja millaisin mittarein kehitystä seurataan?

Webinaarisarjan ensimmäisessä osassa keskustelimme kunnossapidon yleisimmistä KPI-mittareista sekä siitä, kuinka yritystason strategia jalkautuu kunnossapidon tekemiseen. Sarjan toisessa osassa keskityimme erityisesti kunnossapidon mittaamiseen kustannusten näkökulmasta. Pohdimme mm. miten toimintaa analysoimalla voidaan löytää potentiaalisia säästökohteita tai suorittaa tehtäviä entistä kustannustehokkaammin.

Vieraaksi saimme Olvi Oyj:n Joni Lehdon. Jonilla on pitkä kokemus kunnossapidon kehittämisestä erilaisissa rooleissa ja kehityshankkeissa ja tällä hetkellä hän vastaa Olvilla kehitystyöstä sekä kotimaassa että kansainvälisessä ympäristössä.

Katsomalla webinaarin tallenteen opit mm. seuraavista aiheista:

  • Miksi kunnossapidon kustannusseuranta on tärkeää ja miten sitä pystytään tehostamaan?
  • Millaisin mittarein ja millä tasolla kustannusseurantaa voi tai kannattaa tehdä? Millaisia työkaluja seurannan tehostamiseen löytyy?
  • Mitä asioita tulee huomioida, kun kustannuksia halutaan lähteä mittaroimaan yksityiskohtaisesti?
  • Case Olvi ja kustannusseuranta: mistä lähdettiin liikkeelle ja millaisia tuloksia tavoitellaan?

Siirry katsomaan webinaaritallenne täyttämällä oheinen lomake. Tallenne on maksuton eikä lataaminen sido sinua mihinkään.

Kaikki webinaaritallenteemme löytyvät myös tietopankistamme

Kunnossapidon-kustannusseuranta