Kunnossapidon merkitys toimitusvarmuuden takaamisessa - Case Neve

Energiayhtiöiden tärkein tehtävä on energian toimitusvarmuuden takaaminen, ja kunnossapidolla olennainen rooli tehtävässä onnistumisessa. Webinaaritallenteella kerrotaan, kuinka pitkäaikainen asiakkaamme Napapiirin Energia ja Vesi Oy:n (Neve) kunnossapito varmistaa tuotannon jatkuvuuden ja sen, että yli 60 000 paikallista asiakasta sekä sadat tuhannet matkailijat pysyvät tyytyväisinä.

Neven kunnossapidettävä käyttöomaisuus on hajautettu laajalle maantieteelliselle alueelle ja useiden käyttökohteiden sekä monipuolisen kumppaniverkoston vuoksi tehokkaan ja hyvin organisoidun kunnossapidon merkitys on kiistaton. Digitalisaation ja kunnossapidon roolin muutoksen myötä kunnossapidon prosesseihin sekä ohjaukseen onkin entistä tärkeämpää kiinnittää huomiota juuri nyt.

Webinaaritallenteella keskustellaan mm. seuraavista aiheista:

  • Millaisia haasteita laaja maantieteellinen alue asettaa kunnossapidolle  ja miten omaisuudenhallintaa tehdään? Kuinka esimerkiksi työsuunnitelmat tai materiaalihuolto hallitaan mahdollisimman tehokkaasti?

  • Millainen on kunnossapitokumppaneiden ja urakoitsijoiden rooli ja millaisia haasteita ja mahdollisuuksia se asettaa? Miten käytössäoleva kunnossapitojärjestelmä tukee työskentelyä?

  • Miten käytönaikaisia tapahtumia dokumentoidaan? Mikä on sähköinen käyttöpäiväkirja ja miten sitä hyödynnetään Neven päivittäisessä käynnissäpidossa?

Siirry katsomaan webinaaritallenne täyttämällä oheinen lomake. Tallenne on maksuton eikä lataaminen sido sinua mihinkään.

Kaikki webinaaritallenteemme löytyvät myös tietopankistamme

Kunnossapidon merkitys toimitusvarmuuden takaamisessa - Case Neve