Kunnossapidon työnsuunnittelu

Teollisuuden kunnossapito on monimutkainen kokonaisuus, joka huolehtii koneiden, laitteiden, ja infrastruktuurin kunnosta. Mitä paremmin toiminta on suunniteltu, sitä jouhevammin ja vaivattomammin työt saadaan toteutettua. Kunnossapidon työnsuunnittelu pitääkin sisällään kaikki ne toimenpiteet ja suunnitelmat, jotka tehdään työn suorittamisen optimoimiseksi ennen varsinaista työn aloitusta.

Tehokkaalla työnsuunnittelulla on merkittäviä vaikutuksia koko organisaatiolle. Asentajalle hyvin valmistelu työ on nopea ja joustava suorittaa, työt selkeitä ja niihin tarvittavat materiaalit sekä resurssit ovat saatavilla. Työnjohdolle tehokas suunnittelu tuo ennustettavuutta sekä auttaa kustannusten hallinnassa. Liiketoiminnan näkökulmasta töiden läpimenoaika lyhenee ja tuotannon häiriöaika säilyy mahdollisimman lyhyenä. Näin yritystoiminnan ytimen muodostavaa tuottavaa työtä voidaan tehdä mahdollisimman paljon ja mahdollisimman tehokkaasti.

Katsomalla webinaarin tallenteen opit mm. seuraavista aiheista:

  • Miksi kunnossapidon työnsuunnitteluun kannattaa panostaa ja millaisia hyötyjä sen avulla voi saavuttaa?
  • Millaisista elementeistä työnsuunnittelu muodostuu?
  • Miten työnsuunnittelua voi ja kannattaa mitata?
  • Mitkä ovat kokemuksemme mukaan suurimmat haasteet työnsuunnittelun aloittamisessa ja miten päästä niistä yli?

Siirry katsomaan webinaaritallenne täyttämällä oheinen lomake. Tallenne on maksuton eikä lataaminen sido sinua mihinkään.

Kaikki webinaaritallenteemme löytyvät myös tietopankistamme

Webinaaritallenne_kunnossapidon työnsuunnittelu