Yritysten tuotannonsuunnittelujärjestelyt vaihtelevat asiakkuuksien, resurssien, konekannan, raaka-aineiden tai markkinatilanteen mukaan. Pienten yritysten tuotevalikoima voi olla hyvinkin rajattu ja siksi Excel-taulukot varsin looginen ja käyttökelpoinen työkalu toiminnan alkuvaiheessa. Suurissa yrityksissä käytössä on usein toiminnanohjausjärjestelmä, jonka laajuus ja käyttötapa vaihtelee, mutta jolla tähdätään hallinnoimaan kootusti yrityksen prosesseja. Osa ERP-järjestelmistä on laajentunut palvelemaan myös tuotannonsuunnittelun tarpeita – mutta vain osittain. 

Hallittua tuotannonsuunnittelua tukeva järjestelmä varmistaa, että liiketoiminnan potentiaali saadaan käyttöön täysimääräisenä. Järjestelmä kattaa kaikki valmistuksenohjauksessa ja prosessien optimoinnissa vaadittavat ominaisuudet. Se on myös toteutettu helppokäyttöisellä, miellyttävällä ja nykyaikaisella teknologialla.

Webinaarissa opit mm. seuraavista aiheista: 

  • Millaisia haasteita liiketoimintatavoitteet, nopeutuneet tuotantosyklit ja asiakkaiden odotukset asettavat tuotannonsuunnittelulle? 
  • Mitkä ovat Excelin tai ERP-järjestelmän suurimmat haasteet tuotannonsuunnittelun näkökulmasta?
  • Kuinka erillinen APS-järjestelmä tukee tuotannonsuunnittelua?
  • Käymme myös läpi konkreettisia esimerkkejä eri toimialoilta. 

Siirry katsomaan webinaaritallenne täyttämällä oheinen lomake. Tallenne on maksuton eikä lataaminen sido sinua mihinkään.

Kaikki webinaaritallenteemme löytyvät myös tietopankistamme

webinaaritallenne_miksi_excel_tai_erp_ei_riita_tuotannonsuunnitteluun