IT-alan osaajapula on jatkunut jo vuosia, mikä aiheuttaa haasteita osaavien tekijöiden löytämisessä ja sitouttamisessa. Rekrytointi vie paljon aikaa ja resursseja, eikä lopputulema silti ole taattu. Voisiko osaamista siis löytää muilla keinoin?

Tiukan rekrytointitilanteen vuoksi ohjelmistokehityksen ulkoistamisesta on tullut viime vuosina yhä yleisempää. Ulkoistaminen avaa paljon uusia ovia ja mahdollisuuksia, kun käyttöön saa ammattitaitoisen, skaalautuvan tiimin. Usein ulkoistamiseen liittyy kuitenkin paljon avoimia kysymyksiä. Kuka huolehtii työntekijöistä? Kuka hoitaa esimiestyön ja huolehtii osaamisen kehittämisestä? Miten yhteistyö rakentuu hybriditiimillä, jolloin osa tekijöistä on ulkoistettu ja osa yrityksen omia osaajia? 

Tilaisuudessa asiantuntijamme Jaakko Kaski ja Sari keskustelevat siitä, milloin ohjelmistokehitys kannattaa ulkoistaa, miten tiimiä voidaan skaalata joustavasti sekä miten ohjelmistokehityskumppanuus ratkaisee rekrytointiin, perehdyttämiseen, urakehitykseen ja esimiestyöhön liittyviä haasteita.

Webinaarissa kerromme mm. seuraavista aiheista:

  • Mitä ohjelmistokehityksen ulkoistaminen käytännössä tarkoittaa?
  • Kuka huolehtii ulkoistetun ohjelmistokehitystiimin ihmisistä, osaamisen kehittämisestä ja laadukkaasta esimiestyöstä?
  • Miten ohjelmistokehityskumppanuuden avulla voidaan keventää arjen työkuormaa?

Katso tallenne täyttämällä oheinen lomake. Lomakkeen täyttäminen ja tallenteen katsominen ei sido sinua mihinkään.