Tuotannon tehokkuus ja järjestelmällisyys muodostavat keskeisen osan valmistavan teollisuuden yritysten liiketoimintaa. Tuotannon vaiheita tarkastellaan kriittisesti ja toiminnasta etsitään kehityskohteita. 

Tuotannonsuunnittelijat ovat yrityksen toiminnan kannalta usein kriittinen solmukohta ja päätöksillä, joita tuotannonsuunnittelussa tehdään, on merkittävä rooli koko liiketoiminnassa. Silti tuotannonsuunnittelun seuranta, analysointi ja mittaaminen koetaan usein haastavana tehtävänä. Miksi näin on? Entä mihin kaikkeen tuotannonsuunnittelulla voidaan vaikuttaa ja kuinka sen suunnitelmallinen kehittäminen ja seuranta onnistuu?

Katsomalla webinaaritallenteen opit mm. seuraavista teemoista:

  • Miksi tuotannonsuunnittelu jää usein mittaamatta?

  • Kuinka tuotannonsuunnittelun seurannassa ja mittaamisessa voi onnistua?

  • Kuinka tuotannonsuunnittelun mittarit saadaan tukemaan yrityksen päämittareita ja näin tukemaan koko liiketoiminnan tavoitteita?

  • Mitkä ovat kokemuksemme mukaan tyypillisiä ajankäytöllisiä sekä tiedon saatavuuteen ja laatuun liittyviä tuotannonsuunnittelun mittareita?

Siirry katsomaan webinaaritallenne täyttämällä oheinen lomake. Tallenne on maksuton eikä lataaminen sido sinua mihinkään. 

Kaikki webinaaritallenteemme löytyvät tietopankistamme. Tutustu myös iPES by Pinja tuotannonsuunnittelu- ja valmistuksenohjausjärjestelmään.

webinaaritallenne-onnistu-tuotannonsuunnittelun-seurannassa-ja-mittaamisessa