Taas on se aika vuodesta, kun ympäristöluvan alla operoivat kiertotalousalan toimijat painivat YLVA-raportoinnin kanssa. Manuaalinen raportointi ja tiedon etsiminen vie usein turhauttavan paljon aikaa. Entä jos ensi vuonna YLVA-raportointi hoituisikin lyhyemmässä ajassa ja vähemmällä vaivalla? 

Kiertotalouden raportointiin on olemassa vähemmänkin tuskastuttavia vaihtoehtoja. Oikeiden järjestelmien sekä automaation avulla YLVA-raportointi on huomattavasti kustannustehokkaampaa. Samalla teet raportoinnista läpinäkyvää, yhtenäistä ja sujuvaa. 

Järjestimme aiheesta webinaarin, jossa kerromme, miten kiertotalousalan raportointivaatimuksiin voidaan vastata tulevaisuudessa mutkattomammin ja kannattavammin.

Webinaarissa kerromme mm. seuraavista aiheista:

  • Miten selättää YLVA-raportointi vähemmällä vaivalla?
  • Miten kiertotalouden raportointia voidaan automatisoida ja millaisia hyötyjä järjestelmät tuovat tullessaan?
  • Miten jätelain uudistus on vaikuttanut kiertotalousalan raportointiin?

ylva-webinaaritallenne

Katso tallenne täyttämällä oheinen lomake. Lomakkeen täyttäminen ja tallenteen katsominen ei sido sinua mihinkään.

Mitä on YLVA-raportointi?

YLVA-raportointi on Suomen lainsäädännön velvoittamaa. YLVA-raportointi velvoittaa ympäristöluvan alla toimivat yritykset raportoimaan toimintansa vuosittaiset jätetiedot ympäristölupamääräysten mukaisesti ympäristöluvan valvojalle. Raportointi tapahtuu YLVA-raportointijärjestelmän kautta vuoden alussa. Järjestelmään tallennetaan tietoa toiminnan harjoittajasta, toiminnan aiheuttamista päästöistä ja toimintaan kohdistetuista valvontatoimenpiteistä.

Tutustu myös: